خوردن پسته در دوران بارداری بسیار با اهمیت است اگر از گروه زنان باردار هستید، ممکن است با مشاوره غذائی که به شما داده میشود، سردرگم شوید.، و همچنین نگران غذای مصرفی خود باشید. برای خرید پسته به سایت اینترنتی آجیل سرا مرجعه کنید.
درحالیکه در طول حاملگی باید از غذاهای خاصی اجتناب کرد، بیشتر غذاهای مغذی را میتوان بهعنوان بخشی از رژیم سالم خود در نظر گرفت.
پستهها آجیل مغذی هستند که شامل مواد مغذی بسیاری را در دوران بارداری هستند
درباره آجیل پسته و حاملگی بیشتر بدانید تا به شما کمک کند بهترین تصمیم را بگیرید
در دوران بارداری باید کارهای زیادی انجام دهیم و از مهمترین جنبهها رژیم غذایی سالم است که خوردن پسته برای سلامتی همه زنان باردار مفید است.
بسیاری از مزایای تغذیهای که پستهها ارائه میدهد و دانستن در مورد آن کمک خواهد کرد که آن را در رژیم بارداری خود بهدرستی استفاده کنید
باوجود داشتن یک منبع غنی از انرژی، پسته با کالری کم و ترکیبی از مواد مغذی دیگر درپسته است.
ارزش تغذیهای بالای آنها در این واقعیت است که حدود 30 گرم از این آجیل دارای 6 گرم پروتئین، 2.8 گرم فیبر و 12.7 گرم از کل چربی است. مقدار کالری حدود 500 در 100 گرم است
مزایای خوردن پسته هنگام بارداری
مصرف پسته میتواند تقریباً تمام نیازهای روزانه آهن، کلسیم، فولات، پتاسیم را در دوران بارداری را
فراهم کند اینهمه برای رشد و توسعه کودک شما در رحم ضروری است
مزایای پسته در دوران بارداری عبارتاند از:
برطرف کردن کم خونی از مشکلات بسیاری از زنان باردار است زیرا پسته غنی از آهن ،مس ،پتاسیم،وکلسیم است با جذب فولات باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود
پسته هاغنی از پروتئین است که برای رشد عضلات و بافتهای کودک ضروری است
اسید چرب اشباعنشده حاوی آنها میتواند به افزایش سطح کلسترول خوب و پایین آوردن کلسترول بد خون کمک کند تا تعادل چربیها را حفظ کند.
وجود آنتیاکسیدانها مانند ویتامین E، ویتامین A، کاروتن ها و ترکیبات پلی فنیک، سیستم ایمنی شمارا افزایش میدهد.
مس در پسته کمک میکند تا در طول بارداری میزان خون قرمز را حفظ کند.
خواص ضدالتهاب کمک به مبارزه با درد مفصلی و تورم در دوران بارداری.
محتوای فیبر آجیل به مبارزه با یبوست کمک میکند که زنان باردار مستعد ابتلا به آن هستند.
اسیدهای چرب امگا 3 باعث رشد مغز کودک میشود.
حاوی چندین ویتامین B پیچیده مانند ریبوفلاوین، نیاسین، تیامین، ویتامین B6 و فولات است که برای رشد جنین مهم هستند.
علاوه بر این، پسته در جلوگیری از بیماری کبد، زردی و کمخونی مفید است.
حضور فروکتان در پسته میتواند منجر به مسائل گوارشی مانند اسهال، یبوست، نفخ، درد شکم و فتق عادت شود. زیرا غذاهای سوخته حاوی سدیم بیشتری هستند که میتوانند فشارخون را افزایش دهند و این امر در دوران بارداری خوب نیست.
پسته خام اعتقاد بر این است که آجیل دارای خصوصیات گرمایی است که میتواند بر سلامتی یک زن باردار تأثیر بگذارد
چگونه میتوان از پسته در رژیم غذایی خود استفاده کرد؟
راههای زیادی وجود دارد که میتوانید پستهها را در رژیم روزانه خود در دوران بارداری اضافه کنید در اینجا چند راهنمایی مفید وجود دارد:
شما میتوانید آنها را بهعنوان یک میان وعده خام بخورید یا انتخاب کنید که آنها را به یکی از دستورالعملهایتان اضافه کنید.
سعی کنید برای چند لحظه و تنوع، پسته را به سالاد خود اضافه کنید.
شما همچنین میتوانید یک پودر پسته واژه کباب کردن، سرخ کردن و......و ماست و بلغور جو دوسر یا با یک صبحانه مغذی مصرف کنید
پستهها بسیار مغذی هستند و مواد مغذی زیادی را هم شامل میشوند در دوران بارداری هر غذایی مصرف میکنید باید جوانب مثبت و منفی آن را سنجید و بعد مصرف کنید
این وظیفه هر زن بارداری است زیرا سالم بودن جنین بسیار تا بسیار واسه شما بااهمیت است
- ۰۰/۰۲/۱۹